ES-Laatuasunnot
sulje valikko
.

Etsimme ES-joukkoomme uutta jäsentä

Toimintamme laajentuessa etsimme uutta Isännöitsijää. Odotamme hakijalta vähintään kahden vuoden kokemusta isännöintialasta sekä isännöintialan ammattitutkintoa. Teknisen alan tutkinto antaa myös hyvän pohjan tehtävien hoidolle. Huomioimme lisäksi vuokra- ja asumisoikeusasumisen sekä rakentamisen toimialoilla kerätyn kokemuksen.

ES-yhtiöistä löydät kattavasti tietoa näiden nettisivujemme ”Yhtiöt” välilehden kautta. Henkilöstömme tiedot/tehtävät sekä toimistomme tiedot löydät ”Yhteystiedot” välilehden alta.

Isännöitsijän työ on itsenäistä. Työn sisältö on asunto- tai kiinteistöyhtiön isännöintiä monimuotoisempaa omien yhtiöidemme tehtävien myötä. Isännöitsijä pystyy itse aikatauluttamaan omaa työpäiväänsä. Työajat vaihtelevat jaksoittain.

Edellytämme hakijalta omaa autoa. Toimialue on alkuvaiheessa pääsääntöisesti Kouvola ja Kotka. ES-yhtiöiden oma asuntotuotanto pääkaupunkiseudulle on käynnistymässä 2019 alkusyksystä. Näiden kohteiden isännöintiin osallistuminen tulee olemaan haettavan henkilön työtehtävissä mukana.

Hakuaika on 20.5.-7.6.2019. Hakuaikana emme anna puhelimitse lisätietoja, vaan hakemusten perusteella tulemme ottamaan yhteyttä valittuihin hakijoihin, ja käymme heidän kanssaan yhdessä läpi esille nousseet kysymykset.

Hakemukset palkkatoivomuksineen tulee toimittaa sähköpostiin anne.jalkanen@es-laatuasunnot.fi viimeistään 7.6.2019 klo 16 mennessä.