ES-Laatuasunnot
sulje valikko
.

Kouvolan Virkkulankylän vuokra-asuntojen haku on avattu

Asuntomessujen jälkeen elokuussa valmiina ovat talot A/Esikko, B/Vuokko, C/Rentukka, E/Leinikki ja F/Orvokki, joihin pääsee muuttamaan 1.9. alkaen.  Talojen asukkaiden tulee olla 55 v täyttäneitä.

Esikko ja Rentukka ovat allergiataloja.  Lemmikki voi muuttaa mukana Vuokko, Leinikki ja Orvokki taloihin.   Korttelitalo Kaislikko on myös käytössä jo 1.9. alkaen. Loput taloista eli G/Puolukka, H/Mustikka ja I/Ulpukka valmistuvat lokakuun loppuun mennessä.

Vuokra-asuntohakemus tulee liitteineen palauttaa heinäkuun 26. päivä mennessä ES-Isännöinti Oy:lle.   Hakemus löytyy vuokrakohteidemme välilehdeltä ”Paja-aukio” sekä jäljessä olevasta linkistä  Virkkulankylän alta.      Heinäkuun 29.-30. päivä suoritetaan ensimmäiset asukasvalinnat ja valituille ilmoitetaan asiasta heinäkuun puolella henkilökohtaisesti.

Yhteyshenkilö on Anne Lehtonen, mutta Annen loman aikana, ajalla 1.-21.7., mahdollisiin kysymyksiinne vastaa Satu Laasonen puh. 040 539 3036 tai sähköposti satu.laasonen@es-laatuasunnot.fi.

Lisätietoja saatte myös www.virkkulankyla.fi sekä www.es-laatuasunnot.fi sivuilta.