ES-Laatuasunnot
sulje valikko
.

Pasi Peltomäki siirtyy ES-konsernin toimitusjohtajaksi

Peltomäki siirtyy uuteen tehtäväänsä Kotkan Seudun Talokeskus -konsernin toimitusjohtajan paikalta, missä tehtävässä hän on toiminut vuodesta 2006 lähtien.

Peltomäellä on vankka 30 vuoden kokemus kiinteistöalan johtotehtävistä. Hän on työuransa aikana toiminut mm. hallituksen jäsenenä ja puheenjohtajana opiskelija-asuntoja rakennuttavassa yhtiössä (PSOAS/Oulu) sekä toimitusjohtajana kunnallisissa vuokrataloyhtiöissä Kiinteistö Oy Itätuuli (Kemi) ja Kotkan Vuokratalot Oy.

 

 

ES-konserni

ES-Laatuasunnot Oy on ES-konsernin emoyhtiö. Yhtiö on perustettu vuonna 1996 ja se on valtion Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARA:n hyväksymä yleishyödyllinen yhteisö. ES- Laatuasunnot Oy omistaa kokonaan tytäryhtiönsä ES-Laatuasumisoikeus Oy:n ja ES-Isännöinti Oy:n.

ES-Laatuasunnot rakennuttaa ja omistaa yhdessä ES-Laatuasumisoikeus Oy:n kanssa valtion lainoittamia vuokra- ja asumisoikeusasuntoja sekä erityisryhmien asumispalveluyksiköitä. Yhtiöillä on omia asuntoja tällä hetkellä Kouvolassa ja Kotkassa yhteensä yli 630.

ES-Isännöinti Oy tarjoaa isännöinti- ja taloushallintopalveluita koko toimialueellaan.  Asiakasyhtiöitä sillä on yhteensä noin 60 kappaletta. Konsernin palveluksessa on noin 10 taloushallinnon ja kiinteistöjen hallinnoinnin ammattilaista. Konsernin liikevaihto on kuluvalla tilikaudella noin viisi (5) miljoonaa euroa.

ES-yhtiöiden nykyinen toimitusjohtaja Anne Jalkanen siirtyy puolestaan uuden johdon tukitehtäviin 1.6.2020 alkaen määräajaksi. Jalkanen on työskennellyt ES- konsernissa vuodesta 2002 lähtien.

”Olen todella iloinen siitä, että onnistuimme saamaan Pasi Peltomäen konsernimme toimitusjohtajaksi. Peltomäellä on erittäin sopiva koulutus sekä laaja kokemus ja osaaminen koko ES-konsernin toimialasta, kuten asuntojen omistamisesta, isännöinnistä ja kiinteistöjen ylläpidosta. Hän tuntee yhtiön entuudestaan hyvin toimittuaan useita vuosia yhtiön hallituksen jäsenenä. Peltomäki on juuri oikea henkilö johtamaan ES-konsernin muutos- ja laajennusstrategiaa.” Toteaa hallituksen puheenjohtaja rakennusneuvos Heikki Koho.

”Odotan suurella innolla pääsyä uusiin tehtäviin. ES-yhtiöissä saan työhöni uudet haasteet ja pääsen sisälle hyvin hoidettuun kehittyvään ja laajentuvaan yhtiöön, jossa myös maantieteellinen alueeni kasvaa Kotkasta koko Kymenlaaksoon ja pääkaupunkiseudulle”. Toteaa Pasi Peltomäki ja jatkaa:

 ”Toki jään kaipaamaan entisen työyhteisön ja hallinnon mukavaa henkilöstöä, mutta varmaan tapaan heitä edelleen usein, koska asumme perheeni kanssa Kotkassa jatkossakin.”

Lisätietoja:

  • Heikki Koho, hallituksen puheenjohtaja puh. 040 545 6553
  • Pasi Peltomäki, toimitusjohtaja 1.6.2020 alkaen puh. 040 511 5725