ES-Laatuasunnot
sulje valikko
.

Ajankohtaista

Tiedotteita asukkaille ja asiakkaille!

Julkaistu: 1.9.2021

ES ASO Käpyläntie Koskela kohde täynnä

ES ASO Käpyläntie Koskelan kohde valmistui kesäkuussa 2021.  Tällä hetkellä kohteessa ei ole yhtään vapaata asuntoa.
Tiedotamme vapautuvista asunnoista heti nettisivuillamme ja Etuovi.com -sivuilla. Seuraathan ilmoitteluamme!

 

Julkaistu: 18.3.2021

Isännöinnin valinta on taloyhtiölle tärkeä päätös / KS 18.3.2021

Hyvästä isännöinnistä hyötyvät hallitus, osakkaat ja vuokralaiset. Isännöinti tukee taloyhtiön arkea, auttaa suunnittelemaan tulevaa ja huolehtii kiinteistön ylläpidosta.

Kts. artikkeli oheisen linkin kautta.

https://kouvolansanomat.fi/teemat/kaupallinen-yhteistyo/3a82663d-1fab-40b0-be33-72e0a98a993d

 

Julkaistu: 4.12.2020

Toimistomme aukiolo

Hyvä asiakas! 

Toimistomme on avoinna arkisin ma-pe klo 9.00 – 15.00.

Kiireellisissä huoltotapauksissa otathan yhteyttä suoraan huoltoyhtiöön.

Kiitos!

 

Julkaistu: 20.10.2020

Tupakointi ES-Laatuasunnot Oy:n ja ES-Laatuasumisoikeus Oy:n kiinteistöissä

Haluamme vuokranantajana ja kiinteistönomistajana taata asukkaillemme hyvät ja terveelliset asuinolosuhteet taloyhtiöissämme.

1.9.2020 alkaen tupakointi sallitaan ainoastaan pihalla olevalla tupakkapaikalla ja tupakointi kielletään asuinhuoneistoissa, parvekkeilla/terasseilla sekä yhteistiloissa.

Tupakointikielto koskee asukkaiden lisäksi myös heidän vieraitaan.

1.9.2020 jälkeen solmituissa vuokra- / aso-sopimuksissa tupakkakielto on kirjattu sopimuksiin.

Toivomme kuitenkin, että kaikki asukkaat huomioivat nämä uudet tupakointia koskevat rajoitteet ja ohjeet. Näin kunnioitetaan kaikkien asukkaiden asuinympäristön parantamiseen asetettuja tavoitteita.

Vuokranantajana haluamme lisäksi oikeuden vuokrata asuntoja myös allergisille henkilöille ja taata asuntojen paloturvallisuuden sekä terveydelliset olosuhteet. Pyrimme pitkällä aikavälillä täysin savuttomiin kiinteistöihin.

Kiitos jo etukäteen tupakoitsijoille huomaavaisuudestanne!

Julkaistu: 30.9.2020

ES Aso Käpyläntie Koskela, Helsinki

Kuva 29.9.2020 / Lamellitalo Käpyläntien suunnasta

Käpyläntie 7:n Lamelli- ja Pistetalo nousevat hyvää vauhtia.

Vielä on muutama pikkuasunto ja neliö vapaana. Hakemuksen voi laittaa oheisen linkin kautta

ES ASO Käpyläntie Koskela

 

 

 

 

Julkaistu: 25.6.2020

Haku Helsingin Koskelaan rakennettaviin ES ASO Käpyläntie asumisoikeusasuntoihin on auki

Kohteen ES ASO Käpyläntie, Koskela, Helsinki haku on avattu jälleen. Hakijalla tulee olla Helsingin kaupungilta haettu asumisoikeusvuoronumero.

Lue lisää kohteesta täällä >

Julkaistu: 8.5.2020

Kohteen ES ASO Käpyläntie, Koskela, Helsinki ensimmäinen hakuaika on päättynyt

Kohteen ES ASO Käpyläntie, Koskela, Helsinki ensimmäinen hakuaika on päättynyt 8.5.2020. Määräajassa saapuneiden hakemusten käsittely yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa kestää puolisentoista kuukautta. Sen jälkeen avataan vapaana edelleen oleviin huoneistoihin jatkuva haku nettisivuillamme 25.6.2020 alkaen.

Kohteeseen pääset tutustumaan ennakkoon täältä >

Julkaistu: 12.4.2020

Haku Helsingin Koskelaan rakennettaviin ES ASO Käpyläntie asumisoikeusasuntoihin avautui 20.4.2020 klo 8.00

Helmikuussa 2020 rakennusluvan saanut uusi asumisoikeuskohde käsittää 62 asuntoa, kaksi liiketilaa ja pihakannen alle sijoittuvan pysäköintihallin. Kohde sai helmikuussa Asumisen Rahoitus- ja Kehittämiskeskukselta (ARA) positiivisen korkotukilainahakemuksen osapäätöksen. Kohteen arvioitu valmistuminen on heinäkuussa 2021.

Lisätietoa kohteesta löytyy täältä >

Julkaistu: 16.3.2020

ASIAKASKÄYNNIT TOIMISTOLLAMME | COVID-19 PALVELUTILANTEET 16.3. ALKAEN

Hyvä Asiakkaamme! 

Mikäli käyntisi ei vaadi fyysistä läsnäoloa, kuten avainten tai todistusten noutaminen, toivomme sinun välttävän toistaiseksi terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n ohjeiden mukaisesti palvelutilannetta.

Mikäli palvelutilanne on asian hoitosi kannalta pakollinen, niin noudata käsien pesuohjetta sekä käytä käsidesiä.  Älä koskettele toimistollamme tasoja, pintoja, oven kahvoja muutoin kuin välttämättömästi.  Kysy henkilöstöltä lisäohjeita tarpeen mukaan.  Asiakas wc käsien pesuun löytyy eteisaulasta vasemmalta.

Kiitos vastuunkannostasi😊 seurataan yhdessä miten tartuntatilanne ja ohjeistus kehittyvät.

 

Julkaistu: 14.2.2020

Pasi Peltomäki siirtyy ES-konsernin toimitusjohtajaksi

Peltomäki siirtyy uuteen tehtäväänsä Kotkan Seudun Talokeskus -konsernin toimitusjohtajan paikalta, missä tehtävässä hän on toiminut vuodesta 2006 lähtien.

Peltomäellä on vankka 30 vuoden kokemus kiinteistöalan johtotehtävistä. Hän on työuransa aikana toiminut mm. hallituksen jäsenenä ja puheenjohtajana opiskelija-asuntoja rakennuttavassa yhtiössä (PSOAS/Oulu) sekä toimitusjohtajana kunnallisissa vuokrataloyhtiöissä Kiinteistö Oy Itätuuli (Kemi) ja Kotkan Vuokratalot Oy.

 

 

ES-konserni

ES-Laatuasunnot Oy on ES-konsernin emoyhtiö. Yhtiö on perustettu vuonna 1996 ja se on valtion Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARA:n hyväksymä yleishyödyllinen yhteisö. ES- Laatuasunnot Oy omistaa kokonaan tytäryhtiönsä ES-Laatuasumisoikeus Oy:n ja ES-Isännöinti Oy:n.

ES-Laatuasunnot rakennuttaa ja omistaa yhdessä ES-Laatuasumisoikeus Oy:n kanssa valtion lainoittamia vuokra- ja asumisoikeusasuntoja sekä erityisryhmien asumispalveluyksiköitä. Yhtiöillä on omia asuntoja tällä hetkellä Kouvolassa ja Kotkassa yhteensä yli 630.

ES-Isännöinti Oy tarjoaa isännöinti- ja taloushallintopalveluita koko toimialueellaan.  Asiakasyhtiöitä sillä on yhteensä noin 60 kappaletta. Konsernin palveluksessa on noin 10 taloushallinnon ja kiinteistöjen hallinnoinnin ammattilaista. Konsernin liikevaihto on kuluvalla tilikaudella noin viisi (5) miljoonaa euroa.

ES-yhtiöiden nykyinen toimitusjohtaja Anne Jalkanen siirtyy puolestaan uuden johdon tukitehtäviin 1.6.2020 alkaen määräajaksi. Jalkanen on työskennellyt ES- konsernissa vuodesta 2002 lähtien.

”Olen todella iloinen siitä, että onnistuimme saamaan Pasi Peltomäen konsernimme toimitusjohtajaksi. Peltomäellä on erittäin sopiva koulutus sekä laaja kokemus ja osaaminen koko ES-konsernin toimialasta, kuten asuntojen omistamisesta, isännöinnistä ja kiinteistöjen ylläpidosta. Hän tuntee yhtiön entuudestaan hyvin toimittuaan useita vuosia yhtiön hallituksen jäsenenä. Peltomäki on juuri oikea henkilö johtamaan ES-konsernin muutos- ja laajennusstrategiaa.” Toteaa hallituksen puheenjohtaja rakennusneuvos Heikki Koho.

”Odotan suurella innolla pääsyä uusiin tehtäviin. ES-yhtiöissä saan työhöni uudet haasteet ja pääsen sisälle hyvin hoidettuun kehittyvään ja laajentuvaan yhtiöön, jossa myös maantieteellinen alueeni kasvaa Kotkasta koko Kymenlaaksoon ja pääkaupunkiseudulle”. Toteaa Pasi Peltomäki ja jatkaa:

 ”Toki jään kaipaamaan entisen työyhteisön ja hallinnon mukavaa henkilöstöä, mutta varmaan tapaan heitä edelleen usein, koska asumme perheeni kanssa Kotkassa jatkossakin.”

Lisätietoja:

  • Heikki Koho, hallituksen puheenjohtaja puh. 040 545 6553
  • Pasi Peltomäki, toimitusjohtaja 1.6.2020 alkaen puh. 040 511 5725