ES-Laatuasunnot
sulje valikko
.

Ajankohtaista

Tiedotteita asukkaille ja asiakkaille!

Julkaistu: 25.6.2020

Haku Helsingin Koskelaan rakennettaviin ES ASO Käpyläntie asumisoikeusasuntoihin on auki

Kohteen ES ASO Käpyläntie, Koskela, Helsinki haku on avattu jälleen. Hakijalla tulee olla Helsingin kaupungilta haettu asumisoikeusvuoronumero.

Lue lisää kohteesta täällä >

Julkaistu: 8.5.2020

Kohteen ES ASO Käpyläntie, Koskela, Helsinki ensimmäinen hakuaika on päättynyt

Kohteen ES ASO Käpyläntie, Koskela, Helsinki ensimmäinen hakuaika on päättynyt 8.5.2020. Määräajassa saapuneiden hakemusten käsittely yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa kestää puolisentoista kuukautta. Sen jälkeen avataan vapaana edelleen oleviin huoneistoihin jatkuva haku nettisivuillamme 25.6.2020 alkaen.

Kohteeseen pääset tutustumaan ennakkoon täältä >

Julkaistu: 12.4.2020

Haku Helsingin Koskelaan rakennettaviin ES ASO Käpyläntie asumisoikeusasuntoihin avautui 20.4.2020 klo 8.00

Helmikuussa 2020 rakennusluvan saanut uusi asumisoikeuskohde käsittää 62 asuntoa, kaksi liiketilaa ja pihakannen alle sijoittuvan pysäköintihallin. Kohde sai helmikuussa Asumisen Rahoitus- ja Kehittämiskeskukselta (ARA) positiivisen korkotukilainahakemuksen osapäätöksen. Kohteen arvioitu valmistuminen on heinäkuussa 2021.

Lisätietoa kohteesta löytyy täältä >

Julkaistu: 16.3.2020

ASIAKASKÄYNNIT TOIMISTOLLAMME | COVID-19 PALVELUTILANTEET 16.3. ALKAEN

Hyvä Asiakkaamme! 

Mikäli käyntisi ei vaadi fyysistä läsnäoloa, kuten avainten tai todistusten noutaminen, toivomme sinun välttävän toistaiseksi terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n ohjeiden mukaisesti palvelutilannetta.

Mikäli palvelutilanne on asian hoitosi kannalta pakollinen, niin noudata käsien pesuohjetta sekä käytä käsidesiä.  Älä koskettele toimistollamme tasoja, pintoja, oven kahvoja muutoin kuin välttämättömästi.  Kysy henkilöstöltä lisäohjeita tarpeen mukaan.  Asiakas wc käsien pesuun löytyy eteisaulasta vasemmalta.

Kiitos vastuunkannostasi😊 seurataan yhdessä miten tartuntatilanne ja ohjeistus kehittyvät.

 

Julkaistu: 14.2.2020

Pasi Peltomäki siirtyy ES-konsernin toimitusjohtajaksi

Peltomäki siirtyy uuteen tehtäväänsä Kotkan Seudun Talokeskus -konsernin toimitusjohtajan paikalta, missä tehtävässä hän on toiminut vuodesta 2006 lähtien.

Peltomäellä on vankka 30 vuoden kokemus kiinteistöalan johtotehtävistä. Hän on työuransa aikana toiminut mm. hallituksen jäsenenä ja puheenjohtajana opiskelija-asuntoja rakennuttavassa yhtiössä (PSOAS/Oulu) sekä toimitusjohtajana kunnallisissa vuokrataloyhtiöissä Kiinteistö Oy Itätuuli (Kemi) ja Kotkan Vuokratalot Oy.

 

 

ES-konserni

ES-Laatuasunnot Oy on ES-konsernin emoyhtiö. Yhtiö on perustettu vuonna 1996 ja se on valtion Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARA:n hyväksymä yleishyödyllinen yhteisö. ES- Laatuasunnot Oy omistaa kokonaan tytäryhtiönsä ES-Laatuasumisoikeus Oy:n ja ES-Isännöinti Oy:n.

ES-Laatuasunnot rakennuttaa ja omistaa yhdessä ES-Laatuasumisoikeus Oy:n kanssa valtion lainoittamia vuokra- ja asumisoikeusasuntoja sekä erityisryhmien asumispalveluyksiköitä. Yhtiöillä on omia asuntoja tällä hetkellä Kouvolassa ja Kotkassa yhteensä yli 630.

ES-Isännöinti Oy tarjoaa isännöinti- ja taloushallintopalveluita koko toimialueellaan.  Asiakasyhtiöitä sillä on yhteensä noin 60 kappaletta. Konsernin palveluksessa on noin 10 taloushallinnon ja kiinteistöjen hallinnoinnin ammattilaista. Konsernin liikevaihto on kuluvalla tilikaudella noin viisi (5) miljoonaa euroa.

ES-yhtiöiden nykyinen toimitusjohtaja Anne Jalkanen siirtyy puolestaan uuden johdon tukitehtäviin 1.6.2020 alkaen määräajaksi. Jalkanen on työskennellyt ES- konsernissa vuodesta 2002 lähtien.

”Olen todella iloinen siitä, että onnistuimme saamaan Pasi Peltomäen konsernimme toimitusjohtajaksi. Peltomäellä on erittäin sopiva koulutus sekä laaja kokemus ja osaaminen koko ES-konsernin toimialasta, kuten asuntojen omistamisesta, isännöinnistä ja kiinteistöjen ylläpidosta. Hän tuntee yhtiön entuudestaan hyvin toimittuaan useita vuosia yhtiön hallituksen jäsenenä. Peltomäki on juuri oikea henkilö johtamaan ES-konsernin muutos- ja laajennusstrategiaa.” Toteaa hallituksen puheenjohtaja rakennusneuvos Heikki Koho.

”Odotan suurella innolla pääsyä uusiin tehtäviin. ES-yhtiöissä saan työhöni uudet haasteet ja pääsen sisälle hyvin hoidettuun kehittyvään ja laajentuvaan yhtiöön, jossa myös maantieteellinen alueeni kasvaa Kotkasta koko Kymenlaaksoon ja pääkaupunkiseudulle”. Toteaa Pasi Peltomäki ja jatkaa:

 ”Toki jään kaipaamaan entisen työyhteisön ja hallinnon mukavaa henkilöstöä, mutta varmaan tapaan heitä edelleen usein, koska asumme perheeni kanssa Kotkassa jatkossakin.”

Lisätietoja:

  • Heikki Koho, hallituksen puheenjohtaja puh. 040 545 6553
  • Pasi Peltomäki, toimitusjohtaja 1.6.2020 alkaen puh. 040 511 5725

Julkaistu: 14.2.2020

Koskela Käpyläntie aso sai ARA:n osapäätöksen ja rakennusluvan

62 asumisoikeushuoneistoa sisältävä ES-Laatuasumisoikeus Oy:n hanke sai ARA:lta asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskukselta osapäätöksen 13.2.2020 ja samana päivänä Helsingin kaupungin lupajaosto myönsi hankkeelle rakennusluvan.  Tavoitteena on työmaan käynnistys maaliskuussa ja kohteen hakuajan varmistaminen huhtikuulle.

 

Julkaistu: 30.12.2019

Uusi pääkirjanpitäjämme aloittaa 13.1.2020

Kiitos kaikille hakijoille mielenkiinnostanne avointa pääkirjanpitäjämme tehtävää kohtaan.

Minna Kilkki  aloittaa ES-yhtiöiden pääkirjanpitäjänä 13.1.2020 alkaen.

Julkaistu: 27.12.2019

Joulukuusien nouto Kymenlaakson Jäte Oy:n toimesta

Kymenlaakson Jäte Oy järjestää maksullisen joulukuusten noutopalvelun tammikuussa 2020.

Näin käytät palvelua

  1. Poista kuusesta koristeet.
  2. Kanna kuusi jätepisteen viereen viimeistään sunnuntaina 12.1.
  3.  Jäteauto noutaa kuuset  13.1. alkaen.

Joulukuusia ei saa laittaa jäteastioihin. Ei edes pilkottuna.   Joulukuusen voi myös toimittaa itse Kotkan, Kouvolan ja Iitin jäteasemille. Kuuset otetaan jäteasemilla vastaan maksutta.

Perinteiset uudenvuoden tinat ovat vaarallista jätettä, koska ne sisältävät lyijyä. Niitä ei pidä laittaa kodin jäteastiaan. Tinat otetaan maksutta vastaan jäteasemilla. Lyijyä sisältävien tinojen myynti kiellettiin vuonna 2018. Kaupoissa nyt myytävät tinakengät ovat lyijyttömiä ja kelpaavat metallinkeräykseen.

Lisätietoja: www.kymenlaaksonjate.fi

Julkaistu: 17.11.2019

Pääkirjanpitäjää kaivataan ES konserniin

Talouspäällikkömme Anne Paajanen antaa lisätietoja maanantaina 18.11. klo 9.-11.00 välisenä aikana.  Annen tavoitat puh. 040 731 1970.  Hakemus palkkatoivomuksineen sähköisesti anne.paajanne@es-laatuasunnot.fi  29.11.2019 mennessä.

Etsimme laskentatoimesta innostunutta kirjanpitäjää kehittämään yhdessä talouspäällikkömme  kanssa omien yhtiöidemme sekä asiakkaidemme taloushallintoa. Käytössämme on VISMA ohjelmisto.

Julkaistu: 17.10.2019

Avoimet ovet Korian Virkkulankylässä keskiviikkona 23.10.2019 klo 10-14

2019_10_15_PK ja KS_avoimetovetVirkkula