ES-Laatuasunnot
sulje valikko
.

Ajankohtaista

Tiedotteita asukkaille ja asiakkaille!

Julkaistu: 25.1.2024

ES Kotien uudet kotisivut julkaistaan pian

Uudet kotisivut julkaistaan pian.

Haluamme palvella asiakkaitamme entistä paremmin. Sivujen suunnittelullisena ohjenuorana on ollut saavutettavuus ja selkeys, jotta viestimme olisivat helposti lähestyttäviä kaikille asiakkaillemme.

Nykyisiä sivuja ei enää päivitetä. Pahoittelemme, jos tiedot eivät ole täysin ajantasalla.  Voit tutustua tarjolla oleviin vuokrakohteisiimme Vuokraovi.com-palvelussa. Asumisoikeuskohteemme löydät Etuovi.com-palvelussa.

 

Julkaistu: 2.8.2023

Asumisoikeusasuntoon tarvittavan järjestysnumeron hakeminen uudistuu

Asumisoikeusasunnon hakemiseen tarvittava järjestysnumero on pitänyt hakea siitä kunnasta, jossa haluttu asunto sijaitsee. Järjestysnumero haetaan uudella tavalla 1.9.2023 lähtien. Muutos on osa uudistunutta asumisoikeuslakia. Kunnista saaduilla järjestysnumeroilla voi hakea asumisoikeusasuntoja vuoden 2023 loppuun asti. Vuoden 2024 alusta alkaen käytössä ovat vain ARAsta saadut järjestysnumerot.

Asumisoikeusasuntojen järjestysnumero haetaan 31.8.2023 asti kunnalta ja syyskuun alusta järjestysnumerot haetaan Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen ARAn valtakunnallisesta järjestysnumerorekisteristä https://hakija.aso.fi/kirjaudu. Numero on jatkossa voimassa kaksi vuotta kerrallaan. Asumisoikeusasuntojen hakemista uudistetaan, jotta järjestelmä palvelisi paremmin todellisessa asunnontarpeessa olevia. Uudistus yksinkertaistaa ja nopeuttaa hakuprosessia.

Asumisoikeusasunnon hakemiseen tarvitaan aina järjestysnumero
Asumisoikeusasuntoja haetaan niitä tarjoavilta yhteisöiltä sähköisillä asuntohakemuksilla. Järjestysnumero pitää hankkia ennen asuntohakemuksen tekemistä, sillä numeroa kysytään hakemuksessa. Sähköinen hakemus on voimassa yhtä kauan kuin järjestysnumero. Kun hakukriteereitäsi vastaava asunto vapautuu, saat siitä asuntotarjouksen sähköpostiisi. Näin sujuvoitamme ja nopeutamme myös asuntojen tarjoamista.

Jos samaa asuntoa hakee useampi henkilö, asunnon saa se hakija, jolla on pienin järjestysnumero. Järjestysnumeroa ei tarvita 1.9.2023 lähtien, jos asumisoikeusasunnon asukas vaihtaa asuntoa toisen asukkaan kanssa tai muuttaa samassa kohteessa olevaan asuntoon.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, p. 040 159 1592 tai asiakaspalvelu@es-kodit.fi. Autamme mielellämme!

Julkaistu: 20.6.2023

Juhannuksen aukioloaika

Toimistomme on avoinna torstaina 22.6. klo 9-12.

Kiireellisissä huoltotapauksissa otathan yhteyttä  suoraan huoltoyhtiöön.

                   

Hyvää Juhannusta!

 

Julkaistu: 3.3.2023

Liikkeellä huijausviesti koskien vastikkeiden ja vuokrien maksua

Osalle asukkaista on lähetetty viime päivinä tekstiviestejä, joissa kerrotaan asukkaan vuokran tai vastikkeen olevan maksamatta. Tekstiviestin mukaan yhtiön tilinumero on muuttunut tietojärjestelmäpäivityksen myötä, ja asukasta kehotetaan maksamaan lasku tekstiviestissä mainittuun tilinumeroon.

ES Kodit ei koskaan lähetä muuttuneita maksutietoja tekstiviestitse koskien vastikkeita tai vuokria, eikä kyseisiin huijausviesteihin tule reagoida. Jos asukas on huijausviestin saatuaan maksanut vuokran väärälle tilille, asukkaan tulee tehdä myös rikosilmoitus ja olla yhteydessä omaan pankkiinsa.

Julkaistu: 1.9.2021

ES ASO Käpyläntie Koskela kohde täynnä

ES ASO Käpyläntie Koskelan kohde valmistui kesäkuussa 2021.  Tällä hetkellä kohteessa ei ole yhtään vapaata asuntoa.
Tiedotamme vapautuvista asunnoista heti nettisivuillamme ja Etuovi.com -sivuilla. Seuraathan ilmoitteluamme!

 

Julkaistu: 18.3.2021

Isännöinnin valinta on taloyhtiölle tärkeä päätös / KS 18.3.2021

Hyvästä isännöinnistä hyötyvät hallitus, osakkaat ja vuokralaiset. Isännöinti tukee taloyhtiön arkea, auttaa suunnittelemaan tulevaa ja huolehtii kiinteistön ylläpidosta.

Kts. artikkeli oheisen linkin kautta.

https://kouvolansanomat.fi/teemat/kaupallinen-yhteistyo/3a82663d-1fab-40b0-be33-72e0a98a993d

 

Julkaistu: 20.10.2020

Tupakointi ES-Laatuasunnot Oy:n ja ES-Laatuasumisoikeus Oy:n kiinteistöissä

Haluamme vuokranantajana ja kiinteistönomistajana taata asukkaillemme hyvät ja terveelliset asuinolosuhteet taloyhtiöissämme.

1.9.2020 alkaen tupakointi sallitaan ainoastaan pihalla olevalla tupakkapaikalla ja tupakointi kielletään asuinhuoneistoissa, parvekkeilla/terasseilla sekä yhteistiloissa.

Tupakointikielto koskee asukkaiden lisäksi myös heidän vieraitaan.

1.9.2020 jälkeen solmituissa vuokra- / aso-sopimuksissa tupakkakielto on kirjattu sopimuksiin.

Toivomme kuitenkin, että kaikki asukkaat huomioivat nämä uudet tupakointia koskevat rajoitteet ja ohjeet. Näin kunnioitetaan kaikkien asukkaiden asuinympäristön parantamiseen asetettuja tavoitteita.

Vuokranantajana haluamme lisäksi oikeuden vuokrata asuntoja myös allergisille henkilöille ja taata asuntojen paloturvallisuuden sekä terveydelliset olosuhteet. Pyrimme pitkällä aikavälillä täysin savuttomiin kiinteistöihin.

Kiitos jo etukäteen tupakoitsijoille huomaavaisuudestanne!

Julkaistu: 8.5.2020

Kohteen ES ASO Käpyläntie, Koskela, Helsinki ensimmäinen hakuaika on päättynyt

Kohteen ES ASO Käpyläntie, Koskela, Helsinki ensimmäinen hakuaika on päättynyt 8.5.2020. Määräajassa saapuneiden hakemusten käsittely yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa kestää puolisentoista kuukautta. Sen jälkeen avataan vapaana edelleen oleviin huoneistoihin jatkuva haku nettisivuillamme 25.6.2020 alkaen.

Kohteeseen pääset tutustumaan ennakkoon täältä >

Julkaistu: 12.4.2020

Haku Helsingin Koskelaan rakennettaviin ES ASO Käpyläntie asumisoikeusasuntoihin avautui 20.4.2020 klo 8.00

Helmikuussa 2020 rakennusluvan saanut uusi asumisoikeuskohde käsittää 62 asuntoa, kaksi liiketilaa ja pihakannen alle sijoittuvan pysäköintihallin. Kohde sai helmikuussa Asumisen Rahoitus- ja Kehittämiskeskukselta (ARA) positiivisen korkotukilainahakemuksen osapäätöksen. Kohteen arvioitu valmistuminen on heinäkuussa 2021.

Lisätietoa kohteesta löytyy täältä >

Julkaistu: 16.3.2020

ASIAKASKÄYNNIT TOIMISTOLLAMME | COVID-19 PALVELUTILANTEET 16.3. ALKAEN

Hyvä Asiakkaamme! 

Mikäli käyntisi ei vaadi fyysistä läsnäoloa, kuten avainten tai todistusten noutaminen, toivomme sinun välttävän toistaiseksi terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n ohjeiden mukaisesti palvelutilannetta.

Mikäli palvelutilanne on asian hoitosi kannalta pakollinen, niin noudata käsien pesuohjetta sekä käytä käsidesiä.  Älä koskettele toimistollamme tasoja, pintoja, oven kahvoja muutoin kuin välttämättömästi.  Kysy henkilöstöltä lisäohjeita tarpeen mukaan.  Asiakas wc käsien pesuun löytyy eteisaulasta vasemmalta.

Kiitos vastuunkannostasi😊 seurataan yhdessä miten tartuntatilanne ja ohjeistus kehittyvät.