ES-Laatuasunnot
sulje valikko
.

ES ASO Käpyläntie, Koskela, Helsinki

Arvioitu valmistuminen heinäkuussa 2021

ES ASO Käpyläntie Koskela Helsinki


Uusi koti ihastuttavassa Koskelassa

Kohteen ensimmäinen hakuaika on päättynyt 8.5.2020. Määräajassa saapuneiden hakemusten käsittely yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa kestää puolisentoista kuukautta. Sen jälkeen avataan vapaana edelleen oleviin huoneistoihin uusi haku. Tarkemmat tiedot hakuajasta löydät nettisivuiltamme kesäkuun alussa.

Arvioitu valmistuminen
Heinäkuu 2021

Osoite
Käpyläntie 7, 00600 Helsinki


ES ASO Käpyläntie Koskela sijaitsee Helsingin kaupungin Koskelassa korttelissa 26968 tontilla nro 3.


Kiinteistö

Kohde käsittää yhden kaksiportaisen Lamellitalon ja yhden yksiportaisen Pistetalon.

Rakennusten irtainvarastot ja tekniset tilat on sijoitettu kellarikerrokseen. Talosaunatilat löytyvät Pistetalon ylimmästä kerroksesta. Lamellitalon maantasokerrokseen on sijoitettu lastenvaunu-/ulkoiluvälinevarastot ja liiketilat. Kuivaushuone ja talopesula sekä molemmille rakennuksille yhteinen väestönsuoja löytyvät Lamellitalon kellarista.

Lisätietoja julkisivuista, parvekkeista, kattoterasseista, ikkunoista, asuntojen sisätiloista ja monesta muusta aiheesta löytyy rakennustapaselostuksesta, pdf >

Käpyläntie asemakaava

Kohteen kahdesta liiketilasta toinen osoitetaan asukkaiden kierrätyskeskuskäyttöön, eli kirpputoriksi ja toinen toimistokäyttöön.


Lamellitalo

Huoneistoja 22
Kerroksia 5 + kellari
Porraskäytävät A ja B
Hissi 2
Asuinhuoneistolistaus Avaa PDF >
Pohjapiirrokset Avaa PDF >
Lamellitalo

Pistetalo

Huoneistoja 13
Kerroksia 4 + kellari
Porraskäytävä C
Hissi 1
Asuinhuoneistolistaus Avaa PDF >
Pohjapiirrokset Avaa PDF >

Pihakannen alaisessa autohallissa on 30 autopaikkaa, joista yksi on invapaikka ja yksi yhteiskäyttöautopaikka.


Huoneistot

Väliseinät

Huoneistoja rajaavat väliseinät ovat betoniseiniä. Asunnon sisäiset kevyet väliseinät ovat metallirankaisia kipsilevyseiniä. Kylpyhuoneen seinät ovat pääosin levyrakenteisia pohjapiirustusten mukaisesti.

Väliovet

Väliovet ovat valkoisia tehdasmaalattuja huullettuja laakaovia pohjapiirustusten mukaisesti. Löylyhuoneen ovi on kokolasiovi.

Lattiat

Asuinhuoneissa on laminaattilattia. Laminaattia ei asenneta kiintokalusteiden alle. Lattiapäällysteeseen tehdään tarvittaessa valmistajan ohjeiden mukaisesti liikuntasaumoja, jotka peitetään listoilla. Pesuhuoneen, saunan, wc- ja kodinhoitotilojen lattioissa on keraamiset laatat.

Seinät

Asuinhuoneiden seinät tasoitetaan ja maalataan. Tasoitusta ja maalausta ei uloteta kiintokalusteiden taakse. Keittiön työtason ja seinäkaapiston välitilaan asennetaan välitilalevy. Pesuhuoneiden sekä wc- ja kodinhoitotilojen seinissä on keraamiset laatat. Saunojen seinät paneloidaan.

Katot

Asuinhuoneiden katot ovat pääosin ruiskutasoitettuja ja osin maalattuja. Saunan, pesuhuoneen, wc- ja kodinhoitotilojen katot paneloidaan.

Kalusteet

Asuntojen kalusteet tehdään kalustekaavioiden mukaisesti. Kalusteet ovat tehdasvalmisteisia vakiokalusteita. Kalusterungot ovat väriltään valkoisia. Keittiön työtasot ovat laminaattia ja päältäpäin työtasoon upotetut altaat ovat ruostumatonta terästä tai komposiittia.

Koneet ja laitteet

Keittiöissä on keraaminen lattialiesi, astianpesukonevaraus ja jääkaappipakastin sekä tilavaraus mikroaaltouunille. Pesuhuoneissa on liitännät ja tilavaraukset pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle.

Parvekkeet

Pääosin huoneistoissa on oma lasitettu parveke. Ranskalainen parveke on poikkeuksellisesti Lamellitalon kadun puolen pienimmissä 32 neliöisissä huoneistoissa. Osassa Pistetalon neliöitä on sekä lasitettu että ranskalainen parveke.

Asuinhuoneistolistaus ja pohjapiirrokset

Asuinhuoneistolistaus, pdf >
Pohjapiirrokset, pdf >

Huomautus

Rakennustapaselostus on tarkoitettu yleisluontoisen tiedon antamiseksi. Es-laatuasumisoikeus Oy pidättää itsellään oikeuden perustellusta syystä vaihtaa edellä mainittuja materiaaleja ja/tai rakenteita toisiin vastaaviin tai samanarvoisiin materiaaleihin ja/tai rakenteisiin sekä soveltaa arkkitehdin antamia mittoja.


Pesänsä on peipollakin, kontiollakin kotonsa – ihminenkö ilman oisi?
Eino Leino, 1899


Sisustusvalinnat

Olemme luoneet teille valmiiksi kolme sisustuksellista teemaa. Teemojen väri- ja kalustevaihtoehtoja ei voi valita ristiin. Teemat materiaaleineen sekä vaihtoehdot kodinkoneiden ja kalusteiden osalta avataan tarkemmin sisustusmateriaalit -esitteessä >

01 Raikas

02 Betoni

03 Syvä


Hae asuntoa ES ASO Käpyläntieltä!

Kohteen ensimmäinen hakuaika on päättynyt 8.5.2020. Määräajassa saapuneiden hakemusten käsittely yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa kestää puolisentoista kuukautta. Sen jälkeen avataan vapaana edelleen oleviin huoneistoihin uusi haku. Tarkemmat tiedot hakuajasta löydät nettisivuiltamme kesäkuun alussa.

Lisätietoa asumisoikeusasunnoista
Asumisen Rahoitus- ja Kehittämiskeskus (ARA) >
Helsingin Kaupunki >
Mikä on asumisoikeus ja miten se toimii, PDF >


Ota yhteyttä

Anne Lehtonen
+ 358 (0)40 159 1592
anne.lehtonen@es-laatuasunnot.fi
Tavoitettavissa arkisin klo 10-15