ES-Laatuasunnot
sulje valikko
.

277 asuinpaikkaa viidessä palvelukeskuksessa Kotkassa!

Kodit ovat meille etusijalla!

ES-Laatuasunnot Oy:n erityisryhmille suunnatut kohteet sijaitsevat Kotkassa. Kohderyhminä ovat muistihäiriöiset ja huonokuntoiset vanhukset, mielenterveyskuntoutujat sekä kehitysvammaiset. Asuinpaikkoja on tällä hetkellä käytössä kaikkiaan 277 kpl.

Kohteiden tarvekartoitus on suoritettu Kotkan kaupungin palvelurakennesuunnitelmien yhteydessä kunkin erityisryhmän osalta. Hankesuunnittelussa on otettu asumisen erityistarpeet huomioon.

2019 vuoden alusta erityisryhmien asumispalveluita ja hoivatarpeita arvioi Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä (Kymsote).

Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARA on taloudellisesti mahdollistanut kohteiden toteutuksen myöntämällä korkotukilainoitusta sekä erityisryhmien investointiavustusta. Vuokranmäärityksiä valvotaan asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARAn toimesta.

Asukasvalinnat suorittaa kunkin erityisryhmän palvelutuotannosta vastaava osasto Kymsote yhteenliittymän organisaatiossa ja Korkeavuorenkadun senioritalon osalta Attendo Oy. Linkit yhteystietoihin löytyvät kohdekohtaisista esittelyistä.


Palvelukeskuksemme